Ga naar de inhoud

Uitstraling

Jouw uitstraling is het eerste wat anderen van jou zien. Wie jij bent en welke talenten en kwaliteiten jij hebt, als ondernemer en als mens. Met de juiste uitstraling en presentatie bepaal jij zelf welke indruk je achterlaat.

Ben jij er klaar voor om jezelf echt te laten zien

Wil jij meer impact gaan maken als ondernemer

Ben jij bereid te werken aan je presentatie skills

Jezelf in de picture

Mensen doen graag zaken met andere mensen. Daarom is het des te belangrijker dat ze kennis maken met de persoon achter jouw onderneming.

Wie ben jij en waar sta jij voor? Door daarin goed zichtbaar te zijn, trek je niet zomaar klanten aan, je trekt de júiste klanten aan.

Online zichtbaarheid door Branding Genius
Branding bureau

Passend bij jou branding

Hoe zorg je ervoor dat jouw uitstraling overeenkomt met wat jij in je branding wil bereiken?

Stel, jouw onderneming staat voor lef en innovatie, dan is het belangrijk dat die waarden ook zichtbaar zijn, bijvoorbeeld in jouw kleding of de achtergrond van een video. Wij bewaken samen dat jouw branding en je uitstraling overeenkomen.

Presenteren kun je leren

Niet iedereen voelt zich fijn in het middelpunt van de belangstelling. Geen nood, hulp is onderweg! Presenteren kun je namelijk heel goed leren. Met onze training sta jij binnen de kortste keren vol zelfvertrouwen in de spotlight. Of je het gebruikt voor video’s, podcasts of live presentaties, jij kunt je kennis delen op de meest krachtige manier.

Presenteren kun je leren
wat zeggen mijn klanten

Reviews

Er is geen betere manier om te vertellen waarom een samenwerking met Branding Genius jou verder gaat helpen, dan door mijn klanten aan het woord te laten.

De samenwerking met Marloes ervaren wij als erg prettig. Marloes is to the point, weet wat er speelt en hoe je jezelf als bedrijf kunt profileren. Marloes stimuleert ons tot buiten de gebaande paden te gaan, en lef te hebben jezelf en je bedrijf op professionele wijze neer te zetten.
Maike
Senzor & MPT
Personele Zaken werkt al enige tijd graag samen met Branding Genius. Branding Genius wordt ingezet voor diverse doeleinden zoals ondersteuning bij het vergroten van de zichtbaarheid van Personele Zaken op social media. Daarnaast wordt Branding Genius vaak ingezet om content om te zetten naar de kleur en context (stijl) van een specifieke doelgroep. Marloes weet als geen ander een vertaling te maken inhoudelijke content naar een duidelijke en aansprekende boodschap voor de specifieke doelgroep. Bij het inzetten Branding Genius weten we altijd zeker dat zaken snel en zorgvuldig opgepakt worden. Marloes toont lef en durft buiten de gebaande paden te gaan, dat helpt ons altijd om net een stapje extra te zetten!
Sandra
Personele Zaken

Benieuwd wat Branding Genius voor je kan betekenen?