Ga naar de inhoud

Over

Wie is Branding genius?

Mijn naam is Marloes Rodriguez, Branding, Marketing en Imago expert. In 2015 ben ik gestart als ondernemer met La Confianza, waarin ik mij voornamelijk bezig hield met advies rondom styling en presentatie.

Doordat ik met La Confianza veel bezig was met online ondernemen en het vergroten van mijn eigen zichtbaarheid, werd mijn marketing-vlammetje aangewakkerd. Ik ging mij steeds meer verdiepen in branding en marketing, bouwde complete online trainingen en salesfunnels en ik was continu op zoek naar hoe mijn website en blog nog beter konden.

Presenteren kun je leren
Branding Genius

Dat werkte blijkbaar aanstekelijk, want ik werd steeds vaker gevraagd om mee te denken met andere ondernemers. Maar ik merkte ook dat alleen informatie geven vaak niet voldoende was voor echte verandering. 

Met die gedachte ben ik Branding Genius gestart en het voelt alsof ik de jackpot heb gewonnen: ik kan mijn passie voor online ondernemen kwijt en ik kan andere ondernemers helpen met het realiseren van hun toekomstwensen door het inzetten van branding en marketing.

Samen met mijn team van geniuses zorg ik ervoor dat je met de juiste marketing & branding jouw doelen bereikt, zakelijk maar vooral ook persoonlijk.

Het lijkt mij superleuk om met je samen te werken. Zullen we eerst een bakkie koffie doen?