Ga naar de inhoud

Marketing

Wil jij meer volgers, likes en kliks? Dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Klinkt gek hé als je het zo leest. Maar bij Branding Genius stellen we andere doelen. Doelen die ervoor zorgen dat jij jou dromen waar kunt maken.

Dat kan zijn meer klanten of juist minder klanten maar dezelfde omzet. Een eigen product of dienst ontwikkelen. Of wat dacht je van een onderneming die jou echt gelukkig maakt, zowel zakelijk als privé.

Hoe jouw toekomstwens er ook uitziet, marketing is een hulpmiddel die jou gaat helpen om dit sneller te realiseren. En daarbij draait het niet alleen om meer volgers, likes en kliks.

Daarom stellen wij marketing pakketten op maat samen. Een pakket die precies aan jouw behoefte voldoet en die ervoor zorgt dat jouw marketing écht wat oplevert.

Wij werken met verschillende geniuses, elk met een passie in hun eigen vakgebied. Zo bieden we een scala aan mogelijkheden die ervoor zorgen dat jouw wensen uitkomen.

Consistentie

Betrokken volgers

Ontzorging

Content

Trek betrokken bezoekers aan met pakkende en inspirerende content die converteert. Voor websites, social media, blogs of e-books.

Video

Video: de perfecte manier om letterlijk jezelf en/of je product te laten zien. Wij kunnen voor je filmen en zorgen ook voor de montage.

Podcast

Met een podcast bereik je luisteraars met jouw verhaal. Wij regelen alles voor je. Je hoeft hem alleen maar in te spreken. 

Marketing funnels

Maak klanten van jouw ideale doelgroep met een geautomatiseerde e-mailfunnel. Wij bouwen hem graag voor je en zorgen voor meer engagement. 

Neuromarketing

Pak het wetenschappelijk aan met neuromarketing. Kruip in het brein van jouw ideale doelgroep en maak jouw marketing en sales zo effectief mogelijk. 

SEO

Met de juiste SEO kom je hoger in zoekmachines zoals Google. Wij analyseren en optimaliseren jouw website met ons zoekwoordenonderzoek. 

webdesign

Een website die er niet alleen gelikt uitziet, maar door de fijne gebruikservaring en responsiveness extra klanten oplevert. Wij bouwen hem!

Grafisch ontwerp

Het oog wil ook wat! Van de cover van je e-book tot de visuals op social media en alles wat daar tussen zit. Wij maken het perfecte plaatje. 

Visuele presentatie

Laten zien wie je echt bent. Wij helpen jou met de juiste kleding en styling, zodat jij een visuele presentatie hebt die echt bij jou past.

wat zeggen mijn klanten

Reviews

Er is geen betere manier om te vertellen waarom een samenwerking met Branding Genius jou verder gaat helpen, dan door mijn klanten aan het woord te laten.

De samenwerking met Marloes ervaren wij als erg prettig. Marloes is to the point, weet wat er speelt en hoe je jezelf als bedrijf kunt profileren. Marloes stimuleert ons tot buiten de gebaande paden te gaan, en lef te hebben jezelf en je bedrijf op professionele wijze neer te zetten.
Maike
Senzor & MPT
Personele Zaken werkt al enige tijd graag samen met Branding Genius. Branding Genius wordt ingezet voor diverse doeleinden zoals ondersteuning bij het vergroten van de zichtbaarheid van Personele Zaken op social media. Daarnaast wordt Branding Genius vaak ingezet om content om te zetten naar de kleur en context (stijl) van een specifieke doelgroep. Marloes weet als geen ander een vertaling te maken inhoudelijke content naar een duidelijke en aansprekende boodschap voor de specifieke doelgroep. Bij het inzetten Branding Genius weten we altijd zeker dat zaken snel en zorgvuldig opgepakt worden. Marloes toont lef en durft buiten de gebaande paden te gaan, dat helpt ons altijd om net een stapje extra te zetten!
Sandra
Personele Zaken

Benieuwd hoe Branding Genius jouw marketing naar het volgende level kan tillen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Naar aanleiding daarvan stellen we vrijblijvend een pakket op maat samen.