Ga naar de inhoud

Branding

Een succesvolle branding is meer dan alleen bepalen hoe jouw zakelijk succes eruitziet. Jouw persoonlijke doelen zijn net zo belangrijk.

Want waar traditionele branding zich vooral richt op de zakelijke kant, zoeken wij de balans met het persoonlijke deel. Wat wil jij als mens graag bereiken? Waarom doe je wat je doet? En heb je jouw bedrijf gericht op datgene waar je gelukkig van wordt?

Als je dat helder voor ogen hebt, gaat de juiste branding jou écht wat opleveren.

Bouw een bedrijf waar je echt gelukkig van wordt

Kijk verder dan alleen naar zakelijk succes

Een strategie welke je écht verder brengt

Bepaal de bestemming

Eerst wil ik jou beter leren kennen, als ondernemer en als mens. Wat zijn je doelen, zakelijk maar ook persoonlijk? Waar word je gelukkig van? En hoe heb je dat voor ogen?

Met de uitkomsten van dit gesprek, maak ik een plan hoe en welke branding het beste voor jou werkt en hoe we dit goed zichtbaar kunnen maken.

Branding bureau
Branding webdesign

De juiste bagage mee

Onderdeel van dit brandingplan is de inzet van marketing. Word jij daar zelf heel blij van, dan kun je dit natuurlijk zelf doen.

Maar besteed je jouw kostbare tijd liever aan je onderneming, dan staat mijn team van geniuses klaar om jouw marketing tot in de puntjes te regelen. Van SEO en neuromarketing tot visueel design en tekstschrijven.

Ready for take-off

Dan zijn we ready for take-off!

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. We houden continu in de gaten of de branding en marketing daadwerkelijk de gewenste doelen behalen. We meten de conversie en sturen bij wanneer dat nodig is. Zo levert zichtbaarheid jou écht wat op.

Personal branding
wat zeggen mijn klanten

Reviews

Er is geen betere manier om te vertellen waarom een samenwerking met Branding Genius jou verder gaat helpen, dan door mijn klanten aan het woord te laten.

De samenwerking met Marloes ervaren wij als erg prettig. Marloes is to the point, weet wat er speelt en hoe je jezelf als bedrijf kunt profileren. Marloes stimuleert ons tot buiten de gebaande paden te gaan, en lef te hebben jezelf en je bedrijf op professionele wijze neer te zetten.
Maike
Senzor & MPT
Marloes wist als geen ander precies aan te voelen wat ik wilde en nodig had zonder dat we daar al te veel woorden voor nodig hadden Marloes heeft voor mij een social branding onderzoek gedaan, daarop een strategie uiteengezet en aansluitend een website gemaakt en vanuit daar een format voor me te maken dat én werkt voor mij en precies is wat m'n bedrijf nodig heeft! We waren (en zijn) veel met elkaar in overleg. Ook moeilijke dingen zijn bespreekbaar. Marloes maakt echt tijd om naar je te luisteren en dingen uit te leggen als dat nodig is. Ze is een effectieve combinatie van vak inhoudelijk expert, professioneel en op zijn tijd ook gewoon gezellig. I love it!
Marleen
Ma Jansen Birth & Beyond

Benieuwd wat Branding Genius voor je kan betekenen?